Träning

Idag efter jobbet blir det träning på SATS. Skönt att ge kroppen och ryggen en ordentlig omgång efter en dag av mycket knappande på datorn.

Jag funderar på att köpa en flytande mineralfoundation. I.D funkar bara inte på mig, det kliar, sticks och är allmänt torrt på min hy. Usch! Någon som testat Glominerals flytande foundation? Har ni några andra tips? Vill ju ha något som ska vara extra bra för huden.. även om jag älskar min Dior Vitalumiere.

Vi ses lite senare!
Puss!

Nyttiga snacks

                              
 Istället för chips? Edamamebönor med flingsalt.                     Granatäpplekärnor rika på antioxidanter.



Snart är det premiär av Lipstick Jungle på TV3. Har läst boken, men då jag inte har vare sig Canal + eller ork för att ladda ned denna serie blir det först en titt ikväll.

Har laddat upp med två stycken av mina absoluta favoritsnacks. Granatäpplekärnor och edamamebönor!
Granatäpplen kan vara svåra att kärna ur, men ett tips, skär frukten 4 delar, lägg ner i en skål med vatten och ploppa ut kärnorna där. Då slipper du få rosa juice över hela dina kläder..

Granatäpplen är en riklig källa till C-vitamin, folsyra samt antioxidanter ur gruppen polyfenoler. Det är så gott så gott, och jag äter dem istället för en påse godis.

Edamamebönor finns att köpa på vissa sushiställen och är en sojaböna. Man trycker ut bönorna i skidan med tänderna, och de ska ätas ljumna med massor av flingsalt på. Smörigt och nötigt i en himmelsk kombination, kan konkurrera ut vilken chipspåse som helst!
De innehåller massor av fibrer, protein samt omega 3-syror. Edamamebönor har tidigare varit svåråtkomliga, men nu finns de i frysdisken på ICA.

Ha en skön kväll!

Perfektion



Doutzen Kroes

Basics

Även fast man kan tycka att brun är en tråkig färg, så är den definitivt grunden i min (och borde vara i din) sminkväska.
En ögonskuggspalett med neutrala, bruna färger ger så många användningsområden att det inte går att räkna. Bobbi Browns Eye Basics Palette är för tillfället min ögonskuggsdröm. Mjuka, pudriga och fantastiskt snygga! Ett billigare alternativ är Isadoras Matte Chocolates palette.. nästan lika fina.

Den ljusaste skuggan använder jag som bas på ögonlocket samt highlighter,  de mellanmörka används i globlinjen. Till fest sotar jag ögonen med den mörkaste färgen. Hur snyggt är det inte med chokladsotade ögon? SÅ snyggt!

Bobbi Brown finns tyvärr ännu inte i Sverige, men spana in märket i Köpenhamn om du har vägarna förbi!

              VS                

         Bobbi Brown Eye Basics Palette                              Isadora Matte Chocolates Palette
       www.bobbibrowncosmetics.com                                            www.isadora.com


English rose

Ikväll var jag och såg filmen The Duchess med Keira Knightley i huvudrollen. Jag som älskar Engelska 1700-tals filmer kunde därför inte mostå att inspireras av denna enkla och svala stil.








Lägg först en naturlig, men matt, pudrig bas.
Smashbox Blush Rush i nyansen Flush får fixa de pudriga, rosiga, kalla kinderna. På läpparna gnider jag gärna in DuWops Realipstick i Marlene för den där nykyssta looken. Slutför denna enkla sminkning gör jag med några tag av Maybellines define-a-lash mascara för att få definition och lite färg på fransarna.
Et voila!


Skydda din hårbotten


Om ni som jag, har problem med en alldeles för torr och flagande skalp så har jag tips på något som kan lindra i vinterkylan.

Redkens Scalp Relief Soothing Shampoo är något jag absolut tänker klicka hem.  209 riksdaler går den loss för på www.bangerhead.se





Nattens ångest.







Jag har trånat efter dessa armband i säkert 2 år nu.. känner ni att det är dags att one-slice-of-heaven blir mitt? Jag känner det med! Finns på www.kyssjohanna.se för 895 kronor.
Att köpa eller inte köpa? Det är frågan...

Nyårslöften

Egentligen ska man ju inte ha några löften.. vi vet ju alla hur det brukar sluta. Men äsch, här kommer mina ändå:

* Börja utnyttja SATS-kortet som bara ligger i plånkan. Träna för att jag ska må bra!

* Utvecklas på jobbet, försöka att jobba mig uppåt och bli bättre på att ta för mig. Detta skall bli det bästa jobb-året hittills!

* Försöka hålla bättre kontroll på kaoset runt omkring mig.. alltså, sluta att vara så stökig.

* Spara mer pengar.

* Försöka använda upp fler av de miljontals skönhetsprodukter som svämmar över varje låda.
* Vara mer social och ta bättre hand om de som är nära och kära.

Vi får väl se hur mycket som blir avbockat lagom till nästa nyår.. hm..

Har ni några nyårslöften?

Puss!


RSS 2.0