Bath & Bodyworks

Jag har alltid - och kommer nog alltid att vara besatt av bodylotions/bodybutters/handkrämer.. ja alltså alla sorters mjukgörande krämer till kroppen. Det är något jag alltid letar efter när jag är utomlands, ju fler desto bättre!

Bland annat den här tänkte jag föra med mig hem över atlanten snart..



Coconut lime verbena bodylotion från Bath & Body Works.


Jag har blivit helt galen i www.bathandbodyworks.com , massor med krämer, doftljus och kroppssprayer som jag tror både luktar gott och är billiga. Har nog spenderat ca 2 timmar på den sidan idag, sjukt!

Blått är flott



Måste erkänna att Veronica Mars var en av de få (!) serier jag aldrig följde. Tittade på filmen Dumpad (Forgetting Sarah Marshall) i helgen och slogs av hur vacker Kristen Bell är.
 Visst har hon en snygg make på bilden? Ett bevis på att vi med blå ögon också kan använda blå ögonskuggor.


Vincent Longo Eyeshadow trio - Sex, Lux, Pax i färgen Lulu Eclipse. Tre skuggor som kan göra dig lika snygg som Kristen. Själv skulle jag ha applicerat den ljusaste - Lux sparsamt över hela ögonområdet, sedan Sex på den rörliga delen av ögonlocket och till sist Pax i globlinjen.

Bild hämtad från www.sephora.com

Sleeping Essentials

Har du några skönhetsfavoriter på ditt nattduksbord? Vilka?
Jag har ett gäng.. men har valt ut två favoriter som jag måste använda innan jag slumrar till.

Evian Brumisateur: Fuktspray som består av Evian mineralvatten. Sägs vara bra för hyn, och så är sprayen så himla finfördelad att det blir ett nöje att spraya ansiktet - och kroppen med. Finns överallt i Frankrike, har även hittat den i Schweiz!

LUSH Dream Cream: En otroligt fet och näringsgivande hand - och bodylotion med bland annat havremjölk, kakaosmör, rosenvatten och olivolja. Smörjer in både händer och fötter varje kväll och vaknar upp med superlen och återfuktad hy!


En skönhetsjunkies lycka i det lilla.



3 stycken Rosebud salve för 90 kr. Score!





(En liten plåtburk med mirakelkrämen för nariga läppar, torra nagelband, ögonfransar.. m.m. kostar 89 kr/st på valfri Kicks, Åhléns eller diverse skönhetsshoppar)

Detoxtime

Efter allt för många veckor med godis och onyttigheter (jag har för dålig karaktär för att låta bli) så blir det nu dags för detox. Fick rådet att köpa den här detoxen av en massös som tyckte att jag hade mycket slaggprodukter i min kropp. Enligt henne så var det här den bästa detoxkuren hon någonsin testat. Jag körde med den i ca 2 veckor, och gick nog ner något kilo, förmodligen pga att jag var tvungen att springa på toa exakt hela tiden.

2 msk ska blandas med 3 dl vätska, jag tar dock så mycket vätska jag kan, för annars blir drycken väldigt tjock. God är den verkligen inte, men det går att få ner. Innehåller bland annat psylliumfröskal, hibiscusblommor och lakrisrot.

Kör ni detox ibland, och vilken då isåfall?

Holistics ultradetox, finns på bl.a. The Diet Shop.

Starbucks

Inte nog med att de gör världens godaste kaffe och chailatté. Utan deras servetter fungerar toppen som så kallade "oil-blotting papers".. Alltså papper som suger upp oljan som gör att man blir glansig i ansiktet.

Ta med dig ett gäng nästa gång du är utomlands så slipper du köpa dyra i affären!

Undercover pot

Herregud. Vilken drömprodukt!! Har drömt om att köpa alla tre produkterna som nu finns kombinerat i en hos Laura Mercier. Undercover pot heter den fantastiska dosan som nu står överst på min inköpslista.

Secret concealer, secret camouflage och en litet fack med translucent loose setting powder får du om du slår till.


Bilden kommer från Laura Mercier


Dagens läppar


Är fint naturliga Make Up Store's "Plumb". Förstärker min naturliga läppfärg på ett bra sätt.




Serum?


Hej,
Helgen var underbar. Men nu är detta projekt slut. Sjukt tråkigt och framförallt ledsamt! Men men, mot nya mål!

En av mina kollegor(fd nu, usch!) var på akademikliniken på ansiktsbehandling och köpte med sig en del produkter hem. Hon fick bland annat serum som hon använder som dag- och nattcremé. Jag har haft mina ögon på Estee Lauders Idealist som skall förminska porerna och släta ut ojämnheter i huden.

Vad har du för favoritserum, och kan någon tipsa om Idealist är bra?



Klar!



Klar inför kvällens bravader!
Jag älskar rouget, NARS Desire, chockrosa i dosan, men blir en fin dockrosa på kinderna.
Ses vi i vimlet?

Kvällens inspiration




..Står Lauren Conrad för. Perfekt mellanblond/mörkblond färg, och superfina glansiga lockar.

Ska ikväll på en slutfest med världens mest underbara gäng, middag och sedan efterföljande utgång. Man vill ju vara snygg, så jag har inhandlat lösögonfransar som snart ska på.

Ett område jag är lite sämre på är just hårstyling. Har långt, tunt, typiskt nordiskt hår som inte vill hålla en lock längre än 5 sekunder. Skönt är det att locka håret med extensions i, dessutom blir det mycket finare och fylligare! Ett knep jag lärt mig är att de finaste lockarna får man med en plattång! Visst låter det konstigt, men fungerar gör det garanterat.

Jag lägger upp resultatet av kvällens fix lite senare!



Puss!
/Camilla

Perfekt foundation?


Har idag intervjuat en riktigt duktig make-up artist, kommer att lägga upp intervjun i dagarna. Fick då prova vad jag tror kan bli min nya favoritfoundation!



Dior HydrAction Deep Hydration Skin Tint Spf20

En lätt men ändå täckande färgad dagcreme. Fick min hy att kännas som silke! Dessutom täckte den oväntat bra för att vara en färgad dagcreme. En toppenfoundation helt enkelt, proppad med massor av fukt, perfekt när vi går mot en kallare säsong.

Jag kommer att slå till på en egen tub väldigt snart!

Veckans vill ha

                                                

                               Från och med nu kommer jag att tipsa om grejer jag lustar lite extra efter varje vecka.

                

1.  Nic's Sticks, Nicole by Opi. Nagellack i penna från superbra OPI. Bara att skaka, klicka och applicera på  naglarna. Sjukt smidigt och en innovativ produkt tycker jag. Dessutom finns de i typ 100 färger (okej, 25). www.nicolebyopi.com

2. Lee Stafford Poker Straight Dry Shampoo, 79 kr. Billigt hårschampoo som luktar gott.  Ett måste för de dagar man helt enkelt inte orkar tvätta håret. Finns bl.a. på Åhléns, och Kicks.

3. Parfymstick från Crazy Libelulle i doften Lemon pie. Vem vill inte gå runt och lukta sockrig citronkaka hela dagarna? Dessutom så låter det inte så dumt med en krämig parfym, mums! Finns på www.accessora.se

                                              

 4. Eyeshadow trio, gloMinerals. Kan man annat än att jubla över att Accessora äntligen fått in gloMinerals i sitt sortiment? Suktar speciellt efter denna ögonskuggstrio i rose champagne, brunt och rosa är ju så snyggt ihop!
                                                          


Kontakta mig: [email protected]


Nej nej nej!

Varför? Har ingen sagt till Victoria Beckham att man inte ska glömma ansiktet då man spraytannar?
Har ingen snäll människa upplyst henne om att inte använda foundation som innehåller titaniumdioxid?

Tjejer, visste ni att foundations som innehåller titaniumdioxid och SPF kan göra så att ansiktet ser vitare ut på bild? ID-foundation har tyvärr samma effekt. Alltså, skippa ID-pudret de kvällar och dagar då du ska fotograferas mycket!

Jag gillar hennes nya hår, men vitt ansikte - brun kropp, NEJ tack.


Hej!

Första inlägget, extremt spännande, inte sant?

Jag tror inte på överdrivet självcentrerade bloggar, utan kommer istället att ödmjukt dela med mig av mitt intresse och kunskap för det vi kallar skönhet.

Nu kör vi!


RSS 2.0